1 Şubat 2017 Çarşamba

Himananode Hajimete Mimashita




Mangaka: Sakyo Aya
Tür: Dram, Komedi, Romantik, Yaoi
Tarih: 2012
Bölüm: 6+1

Çeviri: Abby
Edit: Willjace

KONU: Amano Rintarou çocukluğundan beri Nakatsugawa Maki'ye her konuda yardım etmektedir. Çocukluk arkadaşı Maki'nin çok zeki birisi olmadığının farkında olmasına rağmen, hatta belki de o yüzden, hala onunla ilgilenmekte ve gelecekte de onunla ilgileneceğini düşünmektedir. Fakat Rintarou çocukluk arkadaşı ile birlikte üniversiteye başlayıp birlikte ev tutunca, Maki sıradan bir gerizekalıyken bir anda sapık bir gerizekalıya dönüşür. Üstelik yalnızca Rintarou'ya karşı! Acaba Rintarou bu durumda ne yapacaktır? Maki'nin bu yeni hali karşısında nasıl davranacaktır? Her şeye rağmen Maki ile birlikte yaşamayı ve sonsuza dek ona bakmayı göze alabilecek midir?

İndir

10 yorum:

  1. Sakyo Ayanın neredeyse tüm serilerini editlemiş biri olarak bu seriyi görünce çok mutlu oldum.Editi bırakmasaydım bunuda editlicektim,kısmet sizeymiş...Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Birde sormayı unutmuşum bu serileri nasıl indirebiliriz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mega linki veriyoruz. Daha bölümler eklenmediğinden görmemiş olabilirsiniz. Yeni bölümü bugün yükleyip mega klasörünün linkini paylaşacağız.

      Sil
    2. tamam teşekkürler...

      Sil
  3. Bölüm için tşkler...Biraz erken olacak ama yeni bölüm ne zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin çevirileri tamamlandı. Editörden gelir gelmez kontrol edip veriyoruz. :) Yeni bölümü de şu an kontrol ediyorum.

      Sil
  4. Killing stalking i nasil indirebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende indirmek istiyorum nasıl indiricem?

      Sil

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.